hembad

SKRÄDDARSYDD BADRUMSRENOVERING

Har ni funderat på att renovera badrummet eller tvättstugan, men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb? Vi anser att det ska vara enkelt och tryggt att renovera våtutrymmen. Därför tar våra badrumsspecialister, projektledare och certifierade hantverkare hand om hela er renovering genom en totalentreprenad, så att ni kan lägga er värdefulla tid på annat. Vi gör hela jobbet från första konstruktionsundersökning till slutkontroll. Vi täcker in, river, utför asbestanalyser, bygger upp, sätter tätskikt, monterar matta eller kakel, drar om all VVS, drar el, målar och monterar interiört material. Allt görs enligt branschens alla regler och krav, tillsammans med era personliga önskemål. 

Vi gör det bästa möjliga utifrån er budget, stor eller liten. På så vis kan ni vara säkra på att det aldrig blir för dyrt. Vi pratar om BAS - MELLAN - TOTAL i våra skräddarsydda lösningar, detta beroende på er budget.

En badrumsspecialist kommer hem till er, går igenom era idéer, gör en konstruktions­undersökning och lämnar ett kostnadsförslag. 

VÅR ARBETSPROCESS – EN KONTAKT TILL FÄRDIGT BADRUM

Arbetsprocess Hembad

BADRUM I 3D-VYER

Att arbeta med 3D-skisser på badrum innan arbetet sätter igång ger en stor fördel för att kunna testa olika lösningar och stilar.
Vi ritar upp en bild i 3D så ni ser hur ert badrum kommer att se ut. Som kund får ni hjälp med allt från att välja kakel el­ler matta till mindre detaljer som armaturer. 

Hembad 3D-vy på renoveringsprojekt i Sandviken.
Hembad 3D-vy på renoveringsprojekt i Sandviken.

MATERIALETS TEKNISKA LIVSLÄNGD

Livslängden på de olika materialen påverkas av flera faktorer, bland annat vattenkvalité, temperatur, ventilation, konstruktion och kvalitén på de olika materialen. Det bästa och säkraste sättet för att öka hållbarheten och livslängden på ert våtrum är att bygga en stadig konstruktion. På vårt första möte undersöker vi hur ert badrum är uppbyggt idag och utifrån de förutsättningarna och era önskemål ger vi förslag på lösningar samt lämnar ett fast pris. 

VI RINGER ER

HEMBAD SVERIGE AB
Maskinistgatan 8, 781 70, Borlänge
Org.nr: 556722-4976


Telefon: 0200-584 000
info@hembad.se