Lediga tjänster Borlänge - Hembad

HEMBAD SÖKER DRIVen OCH SOCIAL SÄLJARE

Gillar du att träffa nya människor, styra din egen tid och ha möjlighet att påverka din inkomst? Tycker du om försäljning, ta eget ansvar och arbeta både i team och självständigt? Då ska du söka den här tjänsten!

Hembad växer och söker nu utåtriktade och drivna personer i Dalarna som vill bli en del i vårt härliga säljteam. Du kommer att bli internutbildad av oss och därefter bli en säljare/rådgivare som säljer badrumsrenoveringar till privatpersoner.
 
Vem söker vi?
Som säljare/rådgivare får du en mycket social och rolig vardag. Vi söker dig som vill ha ett prestationsinriktat jobb där egen insats och ersättning går hand i hand. Vi ser att du är en social och energisk person med en stark vilja och tålamod som uppskattar möten med nya människor och att hjälpa kunder förbättra sin hemmamiljö.
 
Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och kräver att du som person är disciplinerad och strukturerad. Du kommer till stor del arbeta med aktiv kundanskaffning och behöver då kunna vara flexibel gällande arbetstider.
 
Du genomgår vår internutbildning där vi lär dig allt du behöver veta för att bli en fullfjädrad rådgivare för att kunna sälja trygga badrumsrenoveringar. Vi ställer därför inga krav på liknande arbetslivserfarenhet eller utbildning, utan ser att det är din personlighet och vilja som är de avgörande faktorerna.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
·      Aktiv kundanskaffning (fältsäljare)
·      Driva kunddialoger/kundbesök
·      Upprätta kundavtal
·      Marknadsföra Hembad
·      Överlämning av order till projektavdelning
·      Delta på mässor och andra event
 
Vad vi kan erbjuda dig
Vi är ett härligt, glatt team med vinnarskallar som jobbar tillsammans. Vi tycker om att utvecklas och att utmana gamla arbets- och tankesätt. Du får en rolig och fartfylld vardag där din insats bestämmer hur mycket du tjänar. Vi internutbildar dig i konsten att sälja och i alla delar kring våtrumskonstruktion. Du får fritt planera dina dagar och har möjlighet att skapa en flexibel tillvaro.
Vår värdegrund bygger på att ha hög kvalité i alla led och våra värdeord är service, kvalité och trygghet. Vårt mål är att all vår personal skall må bra, ha roligt, känna sig behövda, utvecklas och stanna länge.
 

Om tjänsten

Omfattning: Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader.
Lön: Grundlön + provision
Tjänsten tillsätts omgående och enligt överenskommelse.
B-körkort och tillgång till egen bil under provanställning är ett krav.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Säljchef Martin Eriksson
Email: martin.eriksson@hembad.se
Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@hembad.se