Nöjda kunder

Vi på Hembad stävar alltid efter att kunden är hundra procent nöjd vid slutfört arbete – nedan kan ni läsa vad våra kunder säger om oss

Lina Eliasson

Toppen service! Bra jobb!

Viola D

Helrenovering av badrummet. Jag är på alla sätt nöjd med allt. Vill ge ett extra plus för det tillmötesgående sätt de har med problemlösning och förklaring då man själv inte haft så bra koll. Rekommenderar dessa varmt.

Alexander D

Bästa servicen och ett flytande koncept som passade oss.

Elin Henningsson, Långshyttan

”Vi ville göra om hela badrummet och bygga ut. Vi visste att vi inte vill göra det själva utan ville ha någon som skulle ta ansvar för hela processen i renoveringen, så att vi inte behövde bry oss eller lägga ner tid och energi i det hela.

Våra förväntningar har besvarats på alla sätt egentligen. Vi hade en idé om hur vi ville att det skulle se ut och fick massor av hjälp från 3D-skisserna som projektledaren tog fram och fick testa flera olika alternativ.

I slutändan blev resultatet som den slutgiltiga skissen och vi är jättenöjda. Nu när badrummet är omgjort och utbyggt är det bara en massa plus med fräscht material och extra utrymme.”
Nöjd kund Hembad

Gunvor Ragnelid, Falun

”Vi hade ett gammalt badrum då vi flyttade in för nästan 30 år sedan. Det var inte bara ny inredning vi ville ha utan det var helt enkelt nödvändigt att renovera om ordentligt. Vi ville även göra det medans vi orkade.

Det blev noggrant gjort och att renoveringen löpte på utan stopp, vilket var bland det viktigaste för oss. De trevliga hantverkarna var ett plus i kanten. Badrummet är rent och fint nu.

Vi är glada över att inte behöva bekymra oss längre för vi vet att badrummet håller 30 år till.”
Nöjd kund Hembad

Lennart Gustavsson, Borlänge

”Vi fick en flyer hem i brevlådan och såg det som ett gott tecken då vi funderat på att renovera i flera år. Det var kicken vi behövde! Vi tyckte det var bra att man fick se 3D-bilder på badrummet och på så vis ha en uppfattning av hur resultatet skulle bli, men verkligheten var ännu bättre än vi kunde tänka oss.

Det bästa med att ha renoverat är känslan när man går in i ett nytt, ljusare badrum med ett bra upplägg. Tidigare har vi haft duschkabin och det var lite besvärligt att göra rent.

Men nu är badrummet härligt och lättskött!”
Nöjd kund Hembad Borlänge

Iza-Linn Granlund, Gävle

”Framför allt så tycker vi att Hembad har varit så lätta att ha och göra med. Även besökare hem till oss reagerade positivt på att de var så lättillgängliga och ansåg det proffsigt med så mycket lämnad dokumentation och information.

Vi upplevde också att det var ett väldigt starkt samarbete mellan projektledare och hantverkare. Man kunde se att de kommunicerade ofta och dessutom delgav oss information.

Man blir ju nyfiken under resans gång och det är kul att få bli lite uppdaterad på vägen.”
Nöjd kund Gävle Badrumsrenovering

Tobias Smedberg, Vansbro

”Det vi sökte efter inför badrumsrenoveringen var att kunna släppa allt helt och låta andra sköta arbetet. En helthetslösning helt enkelt.

Det blev precis som vi tänkt oss och snabbt klart dessutom. Vi är jättenöjda med resultatet.

Nu har vi ett bra badrum som vi stolt kan visa upp för andra och som hela familjen trivs i.”
Badrumsrenovering Vansbro
Tryck på denna karta så ser ni ett urval av alla leveranser av badrumsrenoveringar som utförts i olika orter och områden. Ingen punkt är knuten till en specifik villa utan gata.

Boka hembesök

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert

En badrumsrenovering är en stor investering och för att få ett så bra slutresultat som möjligt krävs planering och genomgång. Våra Badrumssäljare hjälper dig att ta fram lösning efter din budget.