OM oss

Hembad Sverige AB

Vi på Hembad hjälper privatpersoner i Dalarna & Gästrikland med badrumsrenoveringar. Vi är ett professionellt företag med gedigen erfarenhet i branschen och jobbar endast med kvalitativa material.

Rötterna i Dalarna

Hembad är ett företag med rötter i Dalarna som anser att alla ska ha rätt till trygga och smidiga våtrums- och badrumsrenoveringar. Vi tror på att skräddarsy din badrumrenovering som är anpassad till din budget. Vi har även färdiga möbelpaket som anpassas efter pris allt för att möta en kunds behov.  Våra säljare/rådgivare och projektteam planerar hela renoveringen från start till mål, med totalentreprenad.

Totalentreprenad från Hembad

Vi erbjuder hela jobbet: rivning, uppbyggnad, installation av tätskikt, montering av matta eller kakel, el, VVS, asbesttest, måleri etc. På så vis skapar vi badrum som är lika vackra på insidan som de är på utsidan.

Vart jobbar vi?

Vi bedriver våra badrumsrenoveringar i orterna; Borlänge, Falun, Gagnef, Mora, Orsa, Sälen, Gustafs, Säter, Hedemora, Avesta, Leksand, Rättvik, Ludvika, Smedjebacken, Fagersta, Hofors, Sandviken och Gävle. Vi har renoverat över 700 badrum bara i Dalarna.

Boka hembesök

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök & offert

En badrumsrenovering är en stor investering och för att få ett så bra slutresultat som möjligt krävs planering och genomgång. Våra Badrumssäljare hjälper dig att ta fram lösning efter din budget.

Personal

Våra duktiga medarbetare

Det är verkligen vår kompetenta och duktiga personal som gör Hembad till det företag vi är.

Martin Eriksson

Försäljare

Försäljare i Dalarna och Gästrikland (Falun, Leksand, Avesta, Sandviken, Gävle, Hofors, Säter, Hedemora)

Linus Mårtensson

Försäljare

Jobbar som försäljare i Dalarna (Borlänge, Gagnef, Ludvika, Smedjebacken)